keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Aktivoin blogini

Ajatuksenani - joka kokemuksen pohjalta saattaa jäädä toteutumatta, koetan taas alkaa kirjoittaa blogiin. Varsinaiset nettisivut ehkä herätän henkiin vasta ensi vuonna, kun minulla on vähän enemmän aikaa. Sivujen käyttö niillä ohjelmilla, joita minulla on ollut, on aika hankalaa, ja tärkeimmät tarpeet täyttyvät blogin avulla.

Olen tallentanut blogiini satakunta tekstiä, joista näkyvillä ovat vain nettikirjani ja ajankohtaisimmat, tällä hetkellä pääasiassa Huopalahdessa tekemääni seuraukuntatyöhön liittyvät tekstit. Muut olen poistanut näkyvistä niin sanottuina drafteina, jotka pullahtavat paikalleen vaivattomasti koskettimen painalluksella, jos joku kaipaa nähdäkseen jotakin tekstiä. Uusien saarnojen jne. tekstien lisäksi ehkä joskus jaksan kirjoittaa jonkin päiväkirjamerkinnän.

Kävin erittäin laajaa keskustelua vuosina 2006-2007 kotisivuillani, mutta sellainen keskustelu on paljon hauskemaan face bookissa. Repliikkien on oltava lyhyitä ja reagointi tarvittaessa salamannopeaa. Kun viestin on oltava lyhyt, se on usein ytimekäs. Jos pitempää repliikkiä tarvitaan, sen voi käydä kirjoittamassa blogiinsa ja sitten siihen viittaamassa face bookissa.

Blogipuheenvuoroihinhan voi myös vastata puheenvuoron jälkeisellä repliikillä.

Henkilöäni koskevat perustiedot löytyvät Wikipediasta nimihaulla, joskaan ne eivät ole aivan ajankohtaiset.

Niin että tervetuloa pitkän tauon jälkeen katsomaan blogiani silloin tällöin, sieltä löytyy uusimmat hengentuotteeni pappina ja joskus päiväkirjamerkintäkin, jos aikaa on.

Face bookissa kansani voi keskustella, ainakin tähän mennessä siellä on ollut aivan oivallisia teologisia ja filosofisia debatteja.

Tunnisteet: , ,